| Komik bişeyler | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
FullSexTim Silver Üye
Kişi sayfası REP: (93/100)
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:17 pm | |
| Doktorrrr Yapma!!!!!
Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. bebeğe bakan doktor: - "bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "lütfen soyununuz", diye rica eder. soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." kadın: - "tabi olmaz doktor bey", der. "ben çocuğun teyzesiyim..." | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:18 pm | |
| Görmemiş
Üç tane vampir (ingiliz vampir, fransız vampir ve vampir temel) bir uçağa binmiş seyahat ederler. aradan bir süre geçtikten sonra ingiliz vampir acıkır ve uçaktan ayrılarak aşağılara doğru süzülür. dolanır dolanır ve ağzı burnu kan içinde geri gelir. hemen sorarlar: -eeee ne yaptın? -şu aşağıdaki arabayı gördünüz mü? -evet gördük -peki onun yanındaki çifti gördünüz mü? -evet gördük -peki onlardan erkek olanını gördünüz mü? -gördük -işte ben onun kanını içip geldim. Yolculuk devam eder. bir süre geçtikten sonra fransız vampir aralarından ayrılır. o da dolandıktan sonra geri gelir. onun da ağzı burnu kan içindedir. sorarlar: -ne yaptın? -şu aşağıdaki evi gördünüz mü? -gördük -onun yanındaki kütüğü gördünüz mü? -gördük -ya ona yaslanmış uyuyan adamı? -evet gördük -işte ben onun kanını içip geldim. Yolculuk yine devam eder. sıra vampir temel'e gelmiştir. uçaktan ayrılıp aşağılara doğru süzülür. bir süre sonra o da ağzı burnu kan içinde geri döner. sorarlar: -eeee sen kimin kanını içip geldin? -şu aşağıdaki gölü gördünüz mü? -gördük. -peki onun yanındaki ağacı? -evet gördük -ya onun yanındaki direği gördünüz mü? -tamam gördük -işte ben o direği görmedim... | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:18 pm | |
| Hadım
Eski bir devirde ıngiliz, fransiz ve turk arkadaslar haremin camindan iceriyi gozetlerken yakalanmislar. olayi ogrenen padisah cok sinirlenerek hepsinin meslegine gore hadim edilmesine karar vermis. ıngilize meslegini sormuslar; -terziyim... -kesin makasla, Fransiza sormuslar; -oduncuyum... -kesin baltayla, Bu sirada turk gulmekten katiliyormus. merakla sormuslar; -ya neden guluyorsun, biraz sonra hadim olacaksin... -ben dondurmaciyim, yalaya yalaya nasil bitireceksiniz onu merak | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:19 pm | |
| Peygamber Kim
Hoca bir gün timur'un adamlarından birine sormuş: - "sen hangi mezheptensin?" adam elini göğsüne koyarak: - "emir timur!", demiş. oradaki bir başkası: - "hoca efendi, bir de peygamberini sor bakalım", demiş. - "gerek yok", demiş hoca. "imamı topal timur olursa, peygamberi de kesinlikle barbar cengizdir." | |
|
| |
PrinCe Modrator
Kişi sayfası REP: (50/50)
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
xxxxxxx Gold Üye
Kişi sayfası REP: (148/150)
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 11:24 pm | |
| supersin nerden buluosun bole seyleri.. | |
|
| |
_elcik_ Co-Adminler
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 39 Nerden : izmir/narlıdere Kayıt tarihi : 26/06/08
Kişi sayfası REP: (239/280)
| Konu: Geri: Komik bişeyler Paz Haz. 29, 2008 9:01 am | |
| ha bak böle güzel olmuş süpersin abicim | |
|
| |
HumansCaptain Admin
Mesaj Sayısı : 188 Yaş : 32 Nerden : HZ. Ademden:D Kayıt tarihi : 26/06/08
Kişi sayfası REP: (97/150)
| Konu: Geri: Komik bişeyler Paz Haz. 29, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
xxxxxxx Gold Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Paz Haz. 29, 2008 3:03 pm | |
| hala kitap beklioz hadiii | |
|
| |
_elcik_ Co-Adminler
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 39 Nerden : izmir/narlıdere Kayıt tarihi : 26/06/08
Kişi sayfası REP: (239/280)
| Konu: Geri: Komik bişeyler Paz Haz. 29, 2008 4:11 pm | |
| ne kitabı :D | |
|
| |
PrinCe Modrator
Kişi sayfası REP: (50/50)
| Konu: Geri: Komik bişeyler Paz Haz. 29, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
xxxxxxx Gold Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Paz Haz. 29, 2008 6:43 pm | |
| :D:D:D:D | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:35 pm | |
| 2kere2 4eder ......
temelin oğlu matematikten 0 alır.oğluna sorar oğlum öğretmen ne sordu 2kere 2 kaçeder dedi ben 7eder dedim temelde oğlum 2kere2 4 eder bilemedin 5 bilemedin 6 eder 7 nerden çıktı | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:36 pm | |
| Ahlak Dersi
Ahlak Dersi Küçük Salamon, okuldan iki gözü iki çesme dönmüstü. Babası, niye agladigini sorunca hiçkira hiçkira cevap verdi :
- Öğretmen ahlak nedir diye sordu, bilemediğim için bana sifir verdi.
- İyi etmis. Öğreneydin dedi babasi. Gel sana anlatayim, dinle. Mesela, bir müsteri geldi dükkana, mal aldi. Giderken de içi para dolu cüzdanini unuttu. Iste ahlak burada baslar. Bu cüzdani ne yapacagim ? Yalniz kendime mi saklayacağim yoksa ortagimla mı paylaşacağım ?
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:36 pm | |
| Ahlak Dersi
Küçük Salamon, okuldan iki gözü iki çesme dönmüstü. Babası, niye agladigini sorunca hiçkira hiçkira cevap verdi :
- Öğretmen ahlak nedir diye sordu, bilemediğim için bana sifir verdi.
- İyi etmis. Öğreneydin dedi babasi. Gel sana anlatayim, dinle. Mesela, bir müsteri geldi dükkana, mal aldi. Giderken de içi para dolu cüzdanini unuttu. Iste ahlak burada baslar. Bu cüzdani ne yapacagim ? Yalniz kendime mi saklayacağim yoksa ortagimla mı paylaşacağım ?
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:37 pm | |
| Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş : -Ağaçta 5 kus var.Birini vurdum kaç kaldı. Ahmet hemen : -Hiç kalmaz.Çünkü sesten hepsi uçar, demiş. öğretmeni bunun üzerine : -Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş. Burası matematik dersi.5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır. Ama düşünüş biçimini beğendim. Ahmet fena halde hırslanmış : -Bende bir şey sorabilir miyim öğretmenim, demiş. Sor bakalım. -3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyor.Bunlardan hangisi evli. Öğretmen kızarıp bozarmış.Sonunda : -"Bilemem", demiş. "Emen mi?" Ahmet cevabi yapıştırmış : -Yoo, parmağında alyansı olan.Ama düşünüş biçiminizi beğendim..Matematik Dersi
[u] | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:39 pm | |
| annem izin vermiyor
Öğretmen okulda sormuş: _kim cennete gitmek istiyor? Herkes parmak kaldırmış.Sadece Temel parmak kaldırmamış.Öğretmeni sormuş: Temel sen cennete gitmek istemiyormusun? Temel: _istemezmiyim öğretmenim.İstiyorum ama annem bana okuldan çıkınca hiç biryere gitmeden eve gelmemi söyledi.Onun için kusuramayın.Annem göndermiyor........HHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAA...............................
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| öğretmen öğrenci
öretmen
çocuklar derslerinizi yaptınız mı?demiş
çocuk demiş ki
öğretmenim insanlar yapmadıkları şeylerden suçlanır mı demiş
öğretmen
hayır diye yanıt vermiş
çocuk
oh be tamam demiş
öğretmen ne oldu niye sordun demiş
çocuk
ödevimi yapmadımda ondan demiş
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| gerizekalı
Öğretmenin okulda ki ilk günüydü.Ve öğrencilere şöyle dedi; -Çocuklar kendini gerizekalı hisseden varsa,ayağa kalksın demiş Sınıftan çık çıkmamış ama sonun da bir çocuk ayağa kalkmış öğretmen sor muş -Oğlum sen kendini gerizekalımı hissediyorsun??? Çocuk -Hayır ama sadece sizin ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:40 pm | |
| Çişşşş
Yüzme Hocası kızgın bir şekilde genç adama yaklaştı : -Derhal çıkıp gidin buradan.Suya çiş yaptığınızı gördüm! -Ama bu işi ilk ya da tek yapan ben değilim herhalde? -Haklı olabilirsin, ama ötekiler hiç değilse suyun içinde yapıyorlar. Sizin gibi tramplen tahtasının üzerinde değil! | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| |
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 3:40 pm | |
| Biyoloji Sınavı
Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu" | |
|
| |
xxxxxxx Gold Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler Ptsi Haz. 30, 2008 4:56 pm | |
| :D supersin | |
|
| |
| Komik bişeyler | |
|