| Komik bişeyler | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
FullSexTim Silver Üye
Kişi sayfası REP: (93/100)
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 2:14 pm | |
| Issiz Ada
Temel, bir Fransız ve bir Amerikalı ile ıssız bir adadaymış. Bir gun iyi huylu bir deniz perisi gelip demiş ki:
- Uzun zamandır izliyorum sizi. Geminiz battıktan sonra cok acı çektiniz. Dileyin benden, ne dilerseniz.
- N'olur beni Fransa'ya gonder, demiş Fransız. Hoop gitmiş Paris'e.
- Beni de Amerika'ya lutfen demiş Amerikalı ve oda hoop California'ya.
Sıra Temel'e gelmiş. Duşunmuş, duşunmuş.
- O Fransız ile Amerikalı uşakları çok ozledim. Cağır onları geriye | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 2:14 pm | |
| karadeniz fıkrası
Temel bir gün dursuna: -Ben karadeniz'ü bitireceğüm demiş. -Bİteramasun demiş. Temel yüzmeye başlamış.DUrsun: -Temel karadeniz'ün ortasuna celdün.Bi bukadardaha yüzersan bitereceksın demiş. Temel: -ben yoruldim artik ceri döneceğim. -Ben sağa demiş idum Karadeniz'ü bitiremassın diye
| |
|
| |
xxxxxxx Gold Üye
Kişi sayfası REP: (148/150)
| |
| |
PrinCe Modrator
Kişi sayfası REP: (50/50)
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 3:38 pm | |
| :D ahahha | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 6:56 pm | |
| ROMAN YAZMIŞ
Sağlık Güzellik Ekart Bölümü Oyun Hileleri Oyun İndir Puzzle Oyunlar Canlı Radyolar Özlü Sözler Kandil Mesajları Bayram Mesajları Yeniyıl Mesajları Sevgililer Günü Anneler Günü Tckimlik no Vergi Kimlik no Kpss Sonuçları İletişim / Reklam ROMAN YAZMIŞ Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş. Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş. Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye: - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde. Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku. Ve kalınca bir kitap daha vermiş. Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli: - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde... O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 6:57 pm | |
| [/b]ZEKA
Temel ve Dursun trenle yolculuk yaparken,bir sığır çiftliğinin önünden hızla geçiyormuş.Temel tahmin etmiş -Dursun burada tam 397 sığır var.. -Ula Temel,nasıl saydın?Vızz diye geçtuk daa.. -Kolaydur..Ayaklarını sayıp dörde bölüyorum.
[b] | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| HABER
Adam hanımına dert yandı; -İflas ettikten sonra arkadaşlarımın yarısı beni terketti. -Peki öbür yarısı?. -Onların daha haberi yok.. | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| IŞIĞI GÖREN GELİYOR
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe; -Ne yaptın,yak şu feneri!.. -Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!.. | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 6:58 pm | |
| PASAPORT
Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş. Aksilik bu ya, o gün de Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı!
Hemen almış yerden, bir bakmış ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne olursa olsun," demiş ve şansını denemeye karar vermis. Çıkarmış Leonardo'nun fotoğrafını, kendi fotoğrafını yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. ****** Havalimanı'nda görevli gümrük memuru Temel'in Karşısına geçmiş. Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış: "Leonardo Di Caprio"; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: "Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı. | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 6:58 pm | |
| Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar:
- "Sen kimsin?" Kız cevaplar: - "Evin hizmetçisiyim." - "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!" - "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi." - "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?" - "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber." Adam şaşırır, sinirlenerek, - "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz, - "Tabii ki isterim.Kim istemez..." - "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük herifi vur!" Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona geri gelir: - "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam, - "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar: - "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir: - "Orasi 112 43 44 değil mi? - "Hayir!!!!! - "Pardon! Yanlış numarayı aramışım!!!!!"
| |
|
| |
xxxxxxx Gold Üye
Kişi sayfası REP: (148/150)
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 7:23 pm | |
| super seyler var hani kitap :D | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:09 pm | |
| Yüzbası
Bir astsubay'la bir gozu takma yuzbasi ayni bekar lojmaninda birlikte kaliyorlardi. yuzbasi her gece yatmadan takma gozunu cikartir su dolu bir bardaga koyar sabah tekrar yerine takardi. sicak bir yaz aksami gece yarisi astsubay susadi,el yordamiyla sehpadaki bardagi kapti bir dikiste yuvarladi oda ne..suyla birlikte gozude yutmustu.astsubay farkina vardi ama artik is isten gecmisti. ertasi gun sabah sporundan sonra astsubay tuvalete gitme ihtiyaci duydu .kosar adimla tuvate gitti pantolonunu siyirdi basladi ikinmaya fakat mumkun degildi bir turlu rahatlayamiyordu.onun ikinma sesini duyan tuvalet nobetcisi er telaslandi nazikce kapiyi tiklatti.. -komutanim yardimci olayim.. astsubay can havliyle kapiyi acti, -bak oglum surada ne var bir turlu s...camiyorum deyip er'e dogru dondu. er egilip bakar bakmaz hazirola gecti ve selam durdu.bunu goren astsubay sinirlendi, - ne selam durdun evladim diye bagirdi.. Asker yanitladi; -nasil selam durmayim komutanim iceriden yuzbasim bakiyor... | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:10 pm | |
| Kilotsuz Gezseydin
Yeni evli çift sabah uyanırlar ve yatakta muhabbet başlar. kadın sorar kocasına: -ya senin ayakların neden bu kadar büyük? -çocukluğumda çok yalın ayak gezdim de ondan. -peki ya, kafan neden bu kadar iri? -çocukluğumda hiç şapka giymezdim de ondan. Kadın, bir süre düşündükten sonra: -vah vahh! ne olurdu çocukluğunda biraz da kilotsuz gezseydin!... | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:10 pm | |
| Ayşe Balkonda
Kari-koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmıs, yatak odasina gecmeye karar vermisler.... ama ne mumkun.....7 yasindaki oglan evde..... Oglum, hadi biraz sokaga cik, gez, oyna! ıhhhhh. ısrar faydasiz. afacanin sokakta gozu yok. - oyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza gecelim, sen de balkona. etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et ! Oglan biraz miziklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor. bizimkiler de yataga. Ve afacan canli yayina basliyor: - su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir arac park etti. simdi de aygaz arabasi sokaga giris yapti. yasli bir kadin markete giriyor...... Kisa bir sessizlik...ve rapora devam: - yan komsumuz ahmet bey amcayla karisi necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar. yataktakiler sok vaziyette. Baba sesleniyor: - oglum, nereden cikardin simdi bunu ? - hicc. kucuk kizlari ayse balkonda dikiliyor da. | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:11 pm | |
| Aksi Kadın
Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen saga çekmiş ve polis gelmiş: "buyrun memur bey?"
"beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz" "yok efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktım" karısı lafa atlamış: "aaa yapma hayatım.. yarım saattir ortagınla iş görüşmesi yapıyodun telefonda" Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: "beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???" "memur bey takmıştım ama sizin geldiginizi görünce durduktan sonra çözdüm" Karısı yine atlamış: "aman şekerim sen de o kemeri hayatında bi kere taktın mı acaba...." Adam kadına bi tane patlatmamak için kendini zor tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee... -"beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık" "aaaa.. kırık mı?? sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi...yolda oldu galiba, hiç de farketmedik" karısı çenesini tutamamis yine: "amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır söylüyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye....." Adam en sonunda dayanamamış bagırmış: "bana bak sen susucak mısın çakıcam şimdi suratının ortasına!!" Polis kadına sormuş: "hanımefendi eşiniz size hep böyle mi davranır?" Kadın cevap vermiş: "yok canım....sadece alkollu oldugu zaman" | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Gizli Çekim
Temel parasızlıktan şikayetçidir.bigün yanına dursun gelir.dursununda durumu baya iyidir.temel sorar:ya dursun bu paraları nasıl kazanıyosun? Dursun cevaplar amerika da fıstık gibi hatunlarla birlikte oluyorum,bana hatun başı 100dolar veriyorlar.istersen senide götüreyim,der.temel kabul eder ve hemen amerikaya uçarlar.bi otele götürür dursun temeli.temel çıkar odasına.bi süre sonra sarışın güzel bi hatun gelir ve birlikte olurlar.sabah olunca otel görevlisi temele 100dolar verir.ikinci gün esmer güzel bi hatun gelr temelin yanına.gene birlikte olur ve sabah otel görevlisi 100dolar getirir temele.üçüncü gün hepsinden güzel muhteşem bi hatun gelir temelin yanına.sabaha kadar birlikte olurlar.kadın gittikten sonra otel görevlisi 1000dolar getirir temele.temel şaşırır.beyefendi bi yanlışınız var der adama.hergün 100dolar veriyordun fazla verdin.adam temele cevap verir.önceki günlerde banta kaydediyorduk.dün ise tüm amerika canlı yayında izledi sizi.onun için fazla..... | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Ayı Ve Temel
Temel sahilde oturan idris'i ağlar halde görür ve yanına gider: -ne oldi idris? İdris "anlatamam" der. temel de "anlat" der. idris sonunda anlatmaya başlar: -haturlar misun temel? pen geçen yıl safariye çıkmüştum. ayı avına çıktuk. baktum pir ayı. tüfeği doğrulttum ama ateş almadu ve ayı beni kovaladı, kaçtum, uçurumdan düştum, yaralandım. ayı beni aldı, mağaraya götürdü, yaralarumu yaladu, iyileştirdu ve penu her cun *ikti. ben iyileunce celdum memlekete. Temel atılır: -e iyi ya, işte kimse bunu bilmiyorve ayı orada kaldı, taa afrikalarda, sen puradasun. idris: -kötüsü de bu ya, o orda, ben burada, çekilmezki pu hayat. yaaaa | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Uçak Durduya Ona Bak!
Temel idamlık bir suç işlemiş. idam edilmeden önce en son arzusunun ne olduğunu sormuşlar. temel ; - çin'de çang çing çong diye bir cellat var, en acısız ve çabuk o yapıyormuş, kafamı onun kesmesini istiyorum demiş.neyse bir sürü masraf yapıp çang'ı bulup getirmişler. temel kafasını koymuş, Çang kılıcı kaldırmış. dakikalar geçmiş, temel sabırsızlıkla: - eee hadi keseceksen kes demiş. çang : - ben işimi bitirdim evlat, ama sen sen ol sakın hapşırayım deme. | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:12 pm | |
| Bebek
Temel komutandan izin istemiş ve eklemiş:
-çocuğum olacakta!
Komutan:
-ne zaman? demiş. temel:
-izin verirseniz eve gittikten 9 ay sonra demiş.
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:13 pm | |
| Cennet Cehennem Ligi
Bir devrin tum en klas futbolculari cennette toplanmislar. cennetin bas melegide futbola cok merakliymis. seytani cagirtmis ve : -cennetle cehennem arasinda bir mac duzenleyelim ne dersini -bosuna oynamayalim, biz kazaniiriz, demis seytan. -olur mu en iyi futbolcular bizde. ne kadar da kotu futbolcu varsa sizde. seytan seytanca gulumsemis ve : -ama butun hakemler de bizde. | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:14 pm | |
| 100 Katli Otelde Hayat Kadini
Bir hayat kadini intar et miş 100. kattan atlamiş ama onu 60 inci katta bir ingiliz tütmüş atlama hayat güzel oynariz gezeriz demiş o sonra ne yaparız demiş yatariz demiş o yine atlamiş biri tutmüs 51 . katta oda aynilarini saymiş sonra demiş yatacaz demiş temel 15. katta yakalamiş sormuş niye tuttun birak benidemiş temel büssürü saymiş hayat güzel felan kadin sormüş hiç yatmiyacaz miyiz demiş temel vay o.... demiş aşşagiya atmiş | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:15 pm | |
| Ateistin Sınavı
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. Aniden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve adamı kovalamaya başlamış. Adam var gücüyle kaçıyormuş ama ayı da yaklaşmaktaymış. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı takılmış, ayı adamın üzerine atlayıp pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam, 'allahıııım' diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış. Derinden gelen ilahi bir ses adama: - yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? seni sevgili bir kulum mu saymalıyım? Adam utanç içinde ama inadından da vazgeçmeden 'biliyorum' demiş: - bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz. O ses, 'peki' diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış, her şey eski haline dönmüs. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirip 'allahım' demiş: - senin rızkınla orucumu açıyorum; hamdolsun verdiğin nimetlere! | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Alkol Kontrolü
Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. karşıdan gelen temel ile fadime’yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş. ikisini de emniyetkemeri takılmış görünce,
- ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. temel sevinçle
- "ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. komiser şaşkın şaşkın
- "ne ehliyetiniz yok mu der, fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey temel içince ne dediğini bilmez” der. komiser daha da şaşkınlıkla
- "ne bir de içkili misiniz diye haykırır. arkadan yaşlı adam öne atılır ve
- "ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan idruste koşa koşa gelerek
- "ne oldi geçtuk mi sınırı"der.
| |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Öp Beni
Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.evin önünde masum bir Fısıltıdan sonra ateşlenir.bir elini duvara dayayarak - "beni bir öper misin".. Kız: - "deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kız: - "ben de seni ama olmaz..." Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. Küçük kız: - "babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da Olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi'' | |
|
| |
FullSexTim Silver Üye
| Konu: Geri: Komik bişeyler C.tesi Haz. 28, 2008 8:16 pm | |
| Temel İle Satanistler...
Temel bir gün 2 satanistle karşılaşır. ve satanistlerle kan içme yarışına girer.. Bizim temel: Hadi uşaklar kim önce başlayacak. der. satanistlerden biri: Ben başlayacağım. der. Ve başlar. yarım saat sonra gelir ve her yeri kan içinde. temel sorar: Uşağım çok erken geldin ve nasıl yaptın. der Satanist: Arka sokakta bir köpek vardı onun kanını içtim. der. Neyse öbür satanist gider ve 15 dk. sonra döner. her yerı kan içinde. temel sorar: Uşağım nasıl becerdin. der Satanist: Önce caddede bir kedi gördüm ve hemen kanını içtim geldim. der. En sonda bizim temel gider ve her yeri kan içinde hemem döner. Satanistler şaşırır ve sorar: Nasıl becerdin hemen geldin? der. Temel: Uşağım şu karşudaki direğu gördin mi? der. Satanistler: Evet gördüm. der. Temel: İşte ben o direğu görmedim. der | |
|
| |
| Komik bişeyler | |
|