Soyko Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soyko Online

Soyko

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Anket
Hangisiii
Komedi Türk
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_lcap4%bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_rcap
 4% [ 1 ]
Komedi Dükkanı
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_lcap17%bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_rcap
 17% [ 4 ]
Avrupa Yakası
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_lcap33%bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_rcap
 33% [ 8 ]
Anında Görüntü Show
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_lcap13%bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_rcap
 13% [ 3 ]
Çok Güzel Hareketler Bunlar
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_lcap33%bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_rcap
 33% [ 8 ]
Esra Erol ile Desti İzdivaçç :)
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_lcap0%bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 24
Istatistikler
Toplam 84 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: gm

Kullanıcılarımız toplam 2377 mesaj attılar bunda 161 konu

bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)

5 posters
YazarMesaj
_elcik_
Co-Adminler
Co-Adminler
_elcik_

Kişi sayfası
REP:
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Left_bar_bleue239/280bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty_bar_bleue  (239/280)

bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty
MesajKonu: bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)   bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 1:29 pm

* Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım.
* Gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman.
* Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti.
* Miras değil sevgilim hediye etti güzelim.
* Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım.
* kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe.
* Torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim.
* Nazar etme ne olur evlen senin de olur.
* Rujum biter yollar bitmez.
* Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim. Sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim.
* Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana.
* Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum. Beni sollarsan eğer, arabanı uçururum.

Very Happy

Not:alıntıdır..
http://elcik.tr.gg
massacre

Kişi sayfası
REP:
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Left_bar_bleue50/50bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty_bar_bleue  (50/50)

MesajKonu: Geri: bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)   bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 1:34 pm

Süper Koptum yhaaaaaaaaxD
PrinCe
Modrator
Modrator
PrinCe

Kişi sayfası
REP:
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Left_bar_bleue50/50bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty_bar_bleue  (50/50)

MesajKonu: Geri: bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)   bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 1:35 pm

zaaaa Very Happy:D
_elcik_
Co-Adminler
Co-Adminler
_elcik_

Kişi sayfası
REP:
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Left_bar_bleue239/280bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty_bar_bleue  (239/280)

MesajKonu: Geri: bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)   bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 1:42 pm

acaba gerçekten varmı böle kadın şöförler Very Happy

biz erkeklere diyoduk arabaların arkasına yazanlara salak diye şimdi kadınlarda başlamış
salaklığa : Laughing
http://elcik.tr.gg
HumansCaptain
Admin
Admin
HumansCaptain

Kişi sayfası
REP:
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Left_bar_bleue97/150bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty_bar_bleue  (97/150)

MesajKonu: Geri: bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)   bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 2:54 pm

Harikasın tek kelime ile:D lol! lol! lol!
https://soyko.yetkin-forum.com
xxxxxxx
Gold Üye
Gold Üye

Kişi sayfası
REP:
bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Left_bar_bleue148/150bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Empty_bar_bleue  (148/150)

MesajKonu: Geri: bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)   bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :) Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 2:59 pm

bayanlar makyajdan kullanamaz ki Very Happy:D:D

bayan kamyon şöförü kamyonun arkasına ne yazar? :)
1 sayfadaki 1 sayfası